Agados gesloten aanhanger kopen op aanhangerplein.nl

Wilt u snel online een Agados gesloten aanhanger kopen? Kijk dan eens rond op aanhangerplein.nl, waar Nederlandse dealers hun voorraad Agados gesloten aanhangwagens te koop aanbieden.Gevonden resultaten

Agados

Agados

Verkoopprijs €1.350,00 (excl. BTW)
Soort Aanhanger
Max. toelaatbaar gewicht 1200 kg.
Laadvermogen 938 kg.

Het Tsjechische Agados is een van de grootste fabrikanten van gesloten aanhangers in Europa. De aanhangwagens zijn alleen verkrijgbaar via de eigen Agados filialen en dealers. Gelukkig zijn al deze aanbieders aangesloten bij aanhangerplein.nl. Hier vindt u dus het grootste aanbod Agados gesloten aanhangers overzichtelijk bij elkaar. Zoekt u een extra voordelige aanhangwagen? Kijk dan ook eens rond tussen de occasions.

Agados gesloten aanhangwagens

Met een Agados gesloten aanhanger haalt u kwaliteit in huis: het bedrijf heeft ruim 120 jaar ervaring in de industriële productie. Sinds 1992 legt Agados zich specifiek toe op het maken van aanhangwagens. Agados produceert niet alleen gesloten aanhangers. Ook voor bakwagens, plateauwagens, kippers, auto- en motortransporters, veetrailers en bouwmachinetransporters kunt u bij hen terecht.

Aanhangerplein.nl

Maak uw keuze