Filter resultaten op

Uitgebreid zoeken

Snel en eenvoudig Braamhaar aanhangers kopen via aanhangerplein.nl

Bent u op zoek naar een voordelige aanhangwagen? Dan is aanhangerplein.nl een uitstekend begin van uw zoektocht. Op dit online platform vindt u het actuele aanbod van veel grote dealers in Nederland, zoals Braamhaar.Gevonden resultaten: 2

Braamhaar tandemasser dubbelasser 2000kg

Braamhaar tandemasser dubbelasser 2000kg

Verkoopprijs €450,00 (marge)
Soort Bakwagen
Max. toelaatbaar gewicht 2000 kg.
Laadvermogen 1600 kg.
Braamhaar

Braamhaar

Verkoopprijs €1.250,00 (excl. BTW)
Soort Bakwagen
Max. toelaatbaar gewicht -
Laadvermogen -

Bij Braamhaar een aanhanger kopen

Braamhaar is een van de grootste aanbieders in Nederland van aanhangers van verschillende bekende kwaliteitsmerken. Bij Braamhaar kunt u terecht voor aanhangers van grote merken als Anssems, Humbaur, Henra, Hulco, Eduard, Pega, Ifor Williams en Vlemmix. Ook heeft Braamhaar altijd een grote voorraad tweedehands aanhangers. Deze worden eveneens aangeboden op aanhangerplein.nl. En dat tegen zeer scherpe prijzen!

Braamhaar aanhangwagens

Braamhaar is een Bovag / RDW erkend aanhangwagenbedrijf in Enter. Braamhaar is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van aanhangers, trailers en caravans. Het recente aanbod nieuwe aanhangwagens en occasions van Braamhaar staat altijd direct op aanhangerplein.nl. Braamhaar is gelegen aan de A1 en dus uitstekend bereikbaar als u uw aanhanger zelf gaat halen.