Filter resultaten op

Uitgebreid zoeken

Snel en eenvoudig een Dalery aanhanger kopen op aanhangerplein.nl

Wilt u graag een Dalery aanhanger kopen? Bekijk dan nu alle tweedehands Dalery aanhangwagens die momenteel aangeboden worden op aanhangerplein.nl. Grote dealers in Nederland zijn aangesloten bij deze website en zetten hier hun laatste aanwinsten neer.Gevonden resultaten: 1

Dalery Rebel 2 350x170x200 met klep

Dalery Rebel 2 350x170x200 met klep

Verkoopprijs €3.350,00 (excl. BTW)
Soort Aanhanger
Max. toelaatbaar gewicht 2000 kg.
Laadvermogen 1330 kg.

Dalery aanhangwagens perfect voor bedrijven

Dalery aanhangers kunt u alleen nog tweedehands kopen. Het productiebedrijf Dalery maakte polyester onderdelen voor de opbouw van paardentrailers en aanhangwagens. Ook bracht het bedrijf zelf een moderne lijn gesloten aanhangwagens op de markt. Deze Dalery aanhangers zijn uitstekend geschikt voor bedrijven in de bouwsector om machines, gereedschappen en materialen te vervoeren.

Online een Dalery aanhanger kopen

Dalery aanhangers zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar dankzij het gebruik van polyester zijn ze ook een opvallende verschijning. Door de unieke ontwerpen in alle mogelijke kleuren is er altijd een passende Dalery aanhangwagen voor elk bedrijf. Aanhangerplein.nl is een uitstekend startpunt om een Dalery aanhanger te kopen. Hier ziet u namelijk in één oogopslag alle Dalery aanhangwagens die op dit moment door Nederlandse dealers te koop aangeboden worden.