Filter resultaten op

Uitgebreid zoeken

Voordelig een Hollandse Freewheel boottrailer kopen

Puur Hollandse boottrailers van de allerbeste kwaliteit! Dat zijn de boottrailers van het innovatieve Freewheel. Bent u van plan er binnenkort een te kopen? Dan helpt aanhangerplein.nl u verder.Gevonden resultaten: 2

Freewheel Boottrailer

Freewheel Boottrailer

Verkoopprijs €1.750,00 (incl. BTW)
Soort Boottrailer
Max. toelaatbaar gewicht 1300 kg.
Laadvermogen 1015 kg.
Freewheel W2 2500BT

Freewheel W2 2500BT

Van €3.995,00 voor €3.775,00 (incl. BTW)
Soort Boottrailer
Max. toelaatbaar gewicht 2500 kg.
Laadvermogen 1992 kg.

Voordelige prijzen, ruime keus

Aanhangerplein.nl heeft het meest complete aanbod nieuwe en gebruikte Freewheel boottrailers in huis. Verschillende dealers uit heel Nederland plaatsen op onze site een actueel aanbod en bieden u de mogelijkheid voordelig een Freewheel boottrailer te kopen. Het aanbod verschilt regelmatig en nodigt u zeker uit om terug te komen wanneer u een Freewheel boottrailer wilt kopen.

Freewheel boottrailer kopen

Al meer dan 30 jaar maken de mensen bij Freewheel hoogwaardige boottrailers bestaande uit verschillende hoogwaardige componenten. Het uit een stuk gelaste chassis wordt naar wens geconstrueerd en de kwaliteit die hieruit voortvloeit zorgt voor boottrailers met een lange levensduur. Daarnaast wordt iedere Freewheel boottrailer voordat u hem kunt kopen aan een strenge eindcontrole onderworpen. U weet dus altijd dat u een stukje kwaliteit in huis haalt.