PEGA boottrailer kopen via aanhangerplein.nl

Een boottrailer waar u perfect mee kunt rijden, die een lange levensduur heeft en die sterk en solide is? Kies er dan voor een PEGA boottrailer te kopen. Deze vindt u zeer eenvoudig en snel op aanhangerplein.nl.Gevonden resultaten

Pega H750-525

Pega H750-525

Van €1.699,00 voor €1.529,00 (excl. BTW)
Soort Boottrailer
Max. toelaatbaar gewicht 750 kg.
Laadvermogen 570 kg.

Altijd up-to-date

Het aanbod op aanhangerplein is niet alleen enorm, het is ook altijd actueel. Diverse Nederlandse aanbieders tonen u hun uitgebreide voorraad PEGA boottrailers in zowel nieuwe, als gebruikte staat. Bepaal zelf wat u wilt betalen wanneer u een PEGA boottrailer gaat kopen, dan tonen wij u de verschillende mogelijkheden.

PEGA boottrailer kopen

Een PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. Met ruim 60 jaar aan ervaring bieden de makers van de PEGA boottrailer u een groot gebruikersgemak en hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Het degelijke chassis, de uitstekende wegligging en de lange levensduur, maken het een aankoop waar u nooit spijt van zult krijgen. Alle PEGA boottrailers voldoen bovendien aan alle Europese normen en kennen exclusieve opties. Welke PEGA boottrailer wilt u kopen?

Aanhangerplein.nl

Maak uw keuze