Filter resultaten op

Uitgebreid zoeken

Robuuste Peters transporter kopen

Wilt u een degelijke Peters transporter kopen, maar vindt u nergens een duidelijk overzicht? Zoek dan nogmaals op aanhangerplein.nl!Gevonden resultaten: 1

Peters Peters Plateauwagen 300x150 cm

Peters Peters Plateauwagen 300x150 cm

Verkoopprijs €1.200,00 (excl. BTW)
Soort Aanhanger
Max. toelaatbaar gewicht -
Laadvermogen -

Selecteer uw prijs

Op aanhangerplein.nl presenteren verschillende dealers de mooiste en voordeligste Peters transporters aan u. Uitstekend geschikt voor het vervoer van machines en materialen. Gaat u bovendien een Peters transporter via aanhangerplein.nl kopen, dan heeft u de keus uit een nieuwe of gebruikte transporter. U bepaalt zelf waar uw keuze naar uit gaat.

Peters transporters en aanhangers

Peters aanhangers uit Heesch is een echt familiebedrijf waar de klant altijd centraal staat. Transporters van Peters zijn degelijk en beschikken vaak over een volledig gelast, stalen, volbad verzinkt chassis met V-dissel en zijn ook op maat te verkrijgen. Wanneer u besluit een Peters transporter te kopen bent u te allen tijde verzekerd van een transporter die doet wat hij moet doen, zonder al te veel poespas. Geen onnodige onderdelen die stuk kunnen gaan. Geen onzinnige handelingen die moeten worden uitgevoerd voordat u kunt wegrijden. Met een Peters transporter haalt u wat betrouwbaars in huis!