Pijnappel aanhanger kopen op aanhangerplein.nl

Bent u van plan om binnenkort een Pijnappel aanhanger te kopen? Kijk dan eerst rond op aanhangerplein.nl. Want aanhangerplein.nl is één van de grootste online aanbieder van aanhangwagens in Nederland.Gevonden resultaten

Pijnappel SUPER DEGELIJKE PLATEAU WAGEN

Pijnappel SUPER DEGELIJKE PLATEAU WAGEN

Verkoopprijs €975,00 (marge)
Soort Plateauwagen
Max. toelaatbaar gewicht 1500 kg.
Laadvermogen 1030 kg.

Online een Pijnappel aanhanger kopen

Op aanhangerplein.nl plaatsen verkopers van Pijnappel aanhangwagens hun meest actuele aanbod. U vindt er zowel nieuwe als gebruikte Pijnappel aanhangers in diverse afmetingen en verschillende gewichtsklassen. Elke aanhangwagen die u aanklikt wordt uitgebreid omschreven door de adverteerder. Ook kunt u op deze website heel gemakkelijk de onderlinge prijsverschillen vergelijken.

Pijnappel aanhangwagens

Pijnappel aanhangwagens BV heeft al zo’n 95 jaar ervaring als aanhangwagenfabrikant. Als enige in Nederland produceert Pijnappel zowel bladgeveerde- als torsiegeveerde aanhangers. Pijnappel maakt aanhangers tot 3500 kg van hoge kwaliteit. Niet voor niets is het bedrijfsleven een van de belangrijkste klanten van dit productiebedrijf. Bedrijven moeten te allen tijde kunnen vertrouwen op de kwaliteit van hun aanhangwagens. Uiteraard is elk model aanhanger van Pijnappel goedgekeurd door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Aanhangerplein.nl

Maak uw keuze