Filter resultaten op

Uitgebreid zoeken

De perfecte Riba boottrailer kopen

Een boottrailer die goed op de weg ligt en waar uw boot veilig op vervoerd kan worden? Dan moet u een Riba boottrailer kopen! Voor een uitgebreid aanbod kunt u terecht hier op aanhangerplein.nl.Gevonden resultaten: 1

Riba

Riba

Verkoopprijs €699,00 (marge)
Soort Boottrailer
Max. toelaatbaar gewicht -
Laadvermogen -

Heerlijk rijden

Dankzij zijn unieke ophanging is de wegligging van een Riba boottrailer perfect. Aanhangerplein.nl maakt het voor u nu extra gemakkelijk een geschikte Riba boottrailer te kopen. Wij presenteren u namelijk een volledig en actueel aanbod van verschillende dealers in Nederland. Altijd een ruime keus in voordelige Riba boottrailers!

Riba, perfecte wegligging

Al ruim 30 jaar houden ze zich bij Riba bezig met de ontwikkeling van de allerbeste boottrailers. Iedere functie is nauwkeurig getest en is erop gericht u meer gemak en zekerheid te bieden. Een Riba boottrailer herkent u daardoor direct. De boot ligt bij deze trailer namelijk tussen de wielen, waardoor het zwaartepunt lager komt te liggen. Een Riba boottrailer biedt hierdoor meer rijcomfort, maar ook meer veiligheid. De perfecte reden om uw eigen Riba boottrailer te kopen! Bovendien loopt Riba voorop in vele andere ontwikkelingen en bent u verzekerd van een boottrailer van hoog niveau.