Theo Stet aanhanger kopen bij aanhangerplein.nl

Wilt u een Theo Stet aanhanger kopen om een boot te verplaatsen of meer bagage mee te nemen op vakantie? Op aanhangerplein.nl staan alle aanhangwagens die momenteel door Theo Stet aangeboden worden overzichtelijk bij elkaar.Gevonden resultaten

Theo Stet EA 750 MET HUIF

Theo Stet EA 750 MET HUIF

Verkoopprijs €875,00 (excl. BTW)
Soort Bakwagen
Max. toelaatbaar gewicht 750 kg.
Laadvermogen 575 kg.
Theo Stet EA 750 Gesloten steigerwagen

Theo Stet EA 750 Gesloten steigerwagen

Verkoopprijs €1.530,00 (excl. BTW)
Soort Steigerwagen
Max. toelaatbaar gewicht 750 kg.
Laadvermogen 555 kg.
Theo Stet EA 750

Theo Stet EA 750

Verkoopprijs €1.083,00 (excl. BTW)
Soort Steigerwagen
Max. toelaatbaar gewicht 750 kg.
Laadvermogen 600 kg.

Theo Stet aanhanger kopen

Aanhangerplein.nl is de grootste online aanbieder van aanhangwagens in Nederland. Hier vindt u het actuele aanbod van alle grote dealers in Nederland, zoals Theo Stet Aanhangwagens in Heerhugowaard. Bij Theo Stet Aanhangwagens kunt u terecht voor grote merken als Saris, Sterk, Stahl, Powertrailer en Hapert. Ook heeft Theo Stet altijd een groot aantal voordelig geprijsde tweedehands aanhangers op voorraad. Ook die kunt u via dit online platform kopen.

Theo Stet Aanhangwagens

Theo Stet Aanhangwagens in Heerhugowaard is al zo’n 50 jaar toonaangevend op het gebied van aanhangers. Theo Stet is gespecialiseerd in aanhangers om pleziervaartuigen te vervoeren en heeft een eigen trailermerk ontwikkeld: Sterk. Naast boottrailers van onder meer Sterk levert Theo Stet ook vrijwel alle andere soorten aanhangers, van bagagewagens tot paardentrailers.

Aanhangerplein.nl

Maak uw keuze