Snel en voordelig een Thiel paardentrailer kopen bij aanhangerplein.nl

Als u van plan bent een Thiel paardentrailer te kopen, ga dan eerst eens rondsurfen op aanhangerplein.nl. Want hier zetten dealers in Nederland hun meest recente aanbod Thiel paardentrailers online.Gevonden resultaten

Thiel Explorer Thiel paardentrailer luxe uitv

Thiel Explorer Thiel paardentrailer luxe uitv

Verkoopprijs €4.950,00 (marge)
Soort Paardentrailer
Max. toelaatbaar gewicht 2400 kg.
Laadvermogen 1480 kg.

Thiel paardentrailer kopen op aanhangerplein.nl

Op aanhangerplein.nl kunt u snel en eenvoudig verschillende paardentrailers met elkaar vergelijken. Welke functies heeft u echt nodig, wat zijn uw wensen en hoeveel wilt u uitgeven aan uw Thiel paardentrailer? In onze zoekmachine kunt u dat allemaal heel eenvoudig aangeven. Vervolgens ziet u direct waar u de verschillende Thiel paardentrailers voordelig kunt kopen.

Thiel paardentrailers gaan jarenlang mee

De firma Thiel uit het Zuid-Duitse Pfullendorf is gespecialiseerd in paardentrailers van polyester. Thiel paardentrailers zijn extra duurzaam vanwege de unieke AluPlast bodem. Deze naadloze vloerconstructie is gemaakt van massief kunststof en twee aluminium dekplaten. Het aluminium is beschermd tegen corrosie met een speciale coating. Doorzoek daarom ook het aanbod gebruikte Thiel paardentrailers: voor een aanhanger die nog jarenlang meegaat voor een nog voordeligere prijs.

Aanhangerplein.nl

Maak uw keuze