Filter resultaten op

Uitgebreid zoeken

Tweedehands Verdonk aanhangers kopen op aanhangerplein.nl

Bent u op zoek naar tweedehands Verdonk aanhangwagens? Aanhangerplein.nl geeft u een volledig overzicht van alle nieuwe en gebruikte aanhangwagens die momenteel aangeboden worden. Browse eerst hier eens rond als u een Verdonk aanhanger wilt kopen.Gevonden resultaten: 3

Verdonk VA-TA-PL Volumewagen 305x180x200 klep

Verdonk VA-TA-PL Volumewagen 305x180x200 klep

Verkoopprijs €2.950,00 (marge)
Soort Aanhanger
Max. toelaatbaar gewicht 2000 kg.
Laadvermogen 1360 kg.
Verdonk Verdonk

Verdonk Verdonk

Verkoopprijs €1.950,00 (excl. BTW)
Soort Machinetransporter
Max. toelaatbaar gewicht 2000 kg.
Laadvermogen 1520 kg.
Verdonk VRDA2000 I

Verdonk VRDA2000 I

Verkoopprijs €850,00 (incl. BTW)
Soort Aanhanger
Max. toelaatbaar gewicht 1000 kg.
Laadvermogen -

Verdonk Aanhangwagens nog altijd zeer gewild

In 2005 werd de productie van Verdonk aanhangers stopgezet, maar Verdonk Aanhangwagens is nog altijd een begrip op het gebied van gesloten aanhangwagens, verkoopwagens en speciale modellen. Wilt u dus toch nog een Verdonk aanhanger kopen, dan zult u op zoek moeten gaan naar een tweedehands aanhangwagen. Op aanhangerplein.nl worden niet alleen nieuwe aanhangwagens geplaatst, maar u kunt er ook zoeken op gebruikte aanhangers.

Tweedehands Verdonk aanhanger kopen

Aanhangerplein.nl is hét adres om voor een leuke prijs een Verdonk aanhanger te kopen. Alle grote Nederlandse aanhangwagenbedrijven plaatsen hier hun meest recente aanbod tweedehands Verdonk aanhangers. Het brede aanbod, de up-to-date zoekmachine en het duidelijke overzicht van aanwezige modellen, maken dat u via ons snel en eenvoudig de juiste aanhangwagen vindt.