Filter resultaten op

Uitgebreid zoeken

Gemakkelijk online een Wesco aanhanger kopen op aanhangerplein.nl

Bent u van plan om een Wesco aanhanger te kopen? Neem dan eens een kijkje op aanhangerplein.nl. Want hier vindt u het actuele aanbod aanhangwagens van grote en kleine dealers in Nederland.Gevonden resultaten: 1

Wesco Gesloten wagen

Wesco Gesloten wagen

Verkoopprijs €2.400,00 (incl. BTW)
Soort Gesloten opbouw
Max. toelaatbaar gewicht 2000 kg.
Laadvermogen 1377 kg.

Wesco aanhanger kopen op aanhangerplein.nl

Bij aanhangerplein.nl vindt u altijd wel een geschikte Wesco aanhanger voor uw auto die aan al uw wensen voldoet. Nergens anders vindt u een even groot aanbod nieuwe- en gebruikte aanhangwagens. Ook kunt u op aanhangerplein.nl heel gemakkelijk zoeken op de soort aanhangwagen en het model dat u zoekt. Prijzen vergelijken en de afstand van de dealer tot uw woonplaats was ook nog nooit zo eenvoudig.

Aanhangwagens van Wesco Trailers

Wesco Trailers is een Nederlandse producent van BE-aanhangwagens en paardentrailers. Wesco Trailers heeft al zo'n 30 jaar ervaring en produceert ook maatwerk aanhangers. Browse ook een door de tweedehands aanhangwagens op aanhangerplein.nl, als u een extra voordelige Wesco aanhanger wilt kopen. Elke Wesco aanhangwagen die op ons online platform aangeboden wordt, voldoet uiteraard aan de eisen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).