Filter resultaten op

Uitgebreid zoeken

Westfalia paardentrailer kopen, een bewuste keuze

Een Westfalia paardentrailer zorgt ervoor dat u uw paarden altijd veilig kunt vervoeren. Dankzij het Westfalia Comfort-onderstel, bent u altijd verzekerd van de beste rijeigenschappen! Bekijk het actuele aanbod op aanhangerplein.nl.Gevonden resultaten: 1

Westfalia enkelas enkelasser bakwagen

Westfalia enkelas enkelasser bakwagen

  Verkocht
Soort Bakwagen
Max. toelaatbaar gewicht 1400 kg.
Laadvermogen 1100 kg.

Volledig aanbod

Voor het meest complete overzicht van zowel nieuwe, als gebruikte Westfalia paardentrailers kunt u op aanhangerplein.nl terecht. Hier laten wij u zien welke paardentrailers er door dealers worden aangeboden en waar u het voordeligst de beste Westfalia paardentrailers kunt kopen.

Westfalia paardentrailer kopen

Westfalia. Sinds 1844 produceren zij paardentrailers die worden geroemd om hun hoge kwaliteit en onovertroffen rijeigenschappen. Het Comfort-onderstel zorgt niet alleen voor een ongekende rijervaring, maar ook voor minder schade aan het trekkende voertuig én aan uw lading. Niet voor niets zijn er enorm veel mensen die een Westfalia paardentrailer kopen. Ook de hoge mate van veiligheid, de duurzaamheid en het comfort, spelen bij veel kopers een grote rol. De hoge kwaliteit en de lange levensduur zorgen er bovendien voor dat u een Westfalia paardentrailer ook prima tweedehands kunt kopen en nog tijdenlang kunt gebruiken.