Aangeboden door: Cox Aanhangwagens

Eduard Plateauwagen

Nieuw

Prijs € 1.395,00
BTW Exclusief
Soort Plateauwagen
Conditie Nieuw
E-mail adverteerderBezoek websiteMeer informatie
Aangeboden door
Specificaties
Omschrijving

Aangeboden door

Cox Aanhangwagens
Voltaweg 29
6101 XK Echt
E-mail adverteerderBezoek website
Bekijk meer van deze adverteerder

Specificaties

Algemeen

Conditie Nieuw

Maten en gewichten

Kenmerken

Geremd Nee

Omschrijving

EDUARD Aanhangwagens nu ook bij Cox in Echt

Bent u opzoek naar een prijs vriendelijke aanhangwagen ? Dan is een Eduard iets voor jou !

Zowel voor de zakelijke markt. Als voor privé gebruik. Er altijd wel een Eduard die bij u past!

Eduard Aanhangwagen kopen ?

Ben je op zoek naar een Eduard aanhangwagen? Lees hier alles over de verschillende soorten aanhangwagens en maak je keuze.

Plateauwagens

De plateauwagen is een aanhangwagen met de wielen onder de bak. Hierdoor kunnen bij deze aanhanger alle borden van de laadbak neergeklapt worden om zo toegang te krijgen tot de volledig vlakke laadvloer. De rondom neerklapbare laadborden bieden daarbij ook de mogelijkheid om de laadvloer van alle zijdes met een heftruck te kunnen beladen.

Multitransporters

De multitransporter is een veelzijdige aanhangwagen die voor meerdere doeleinden ingezet kan worden. Deze aanhangwagen is een kruising tussen een plateauwagen en een autotransporter. De multitransporter is standaard uitgerust met een set oprijplaten onder de laadbak . De transporter kan zonder problemen worden ingezet als transportmiddel voor een auto of machine. Daarbij is het bij een multitransporter ook mogelijk om de aluminium laadborden eenvoudig af te nemen waardoor men de beschikking heeft over een geheel vlakke aanhangwagen.De aluminium borden die neerklapbaar zijn, en indien nodig zelfs geheel verwijderbaar zijn, bieden ook de mogelijkheid om de laadbak met behulp van een vorkheftruck te laden en te lossen. De laadbak heeft een geheel gesloten bodem van watervast betonplex met een antislip laag. Binnenin de laadbak bevinden zich ook verzonken bindhaken waarmee de lading kan worden vastgezet zonder hierbij de aluminium laadborden te hoeven belasten.

Kippers

Kippers zijn aanhangwagens met een kiepbare laadvloer ideaal voor het verplaatsen van losse lading zoals zand of grind. De kipper aanhangwagens zijn verkrijgbaar met een handpomp of elektrische aansturing van de hydraulische pomp. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een laadvloer die achterwaarts of zelfs driezijdig kan kiepen.

Autotransporters

De aanhangwagens van Eduard zijn zeer geschikt als autotransporter. Doordat de wielen van de aanhangwagen onder de laadvloer staan, kun je de volledige breedte van de laadvloer benutten voor het vervoer van een auto. Deze aanhangwagens zijn tevens voorzien van oprijplaten die je onder de laadvloer op kunt bergen. De autotransporters in ons assortiment zijn leverbaar in lengtes tot 6 meter en met een bruto laadvermogen tussen de 1000 kg en 3500 kg.

Machinetransporters

Machinetransporters zijn aanhangwagens met extra mogelijkheden om machines en andere voertuigen op te laden door gebruik te maken van een oprijklep en kiepsysteem. De oprijklep beslaat de hele breedte van de aanhangwagen, waardoor laden en lossen van machines en voertuigen zeer gemakkelijk wordt.

Motortransporter

De aanhangwagens zijn ook aan te passen tot motortransporters. Door een veilige motorsteun te monteren, is de aanhangwagen snel omgebouwd tot motortransporter. De aanhangwagen is voorzien van oprijplaten en kan bovendien eenvoudig omgebouwd worden tot gewone plateauwagen door de motorsteun te verwijderen. Super multifunctioneel!


Jouw Eduard aanhanger kopen bij Cox Echt

De aanhangwagens van Eduard zijn stuk voor stuk naar wens te personaliseren. Zo bestel je gemakkelijk een aanhangwagen die geschikt is voor iedere klus.

Heeft u toch nog vragen neem dan contant met ons op .

Cox Aanhangwagens Echt
Voltaweg 29A
6101BN Echt
Tel: 06 51 82 64 50
ALTIJD EVEN BELLEN VOORDAT U ONZE KANT OP KOMT.


oude trailer/aanhangwagen inruilen? Geen probleem!

wij zijn niet verantwoord voor spel of druk fouten

trefwoorden:
Bakwagen - Bagagewagen - Plateauwagen - Autoambulance - Gesloten aanhangwagen - Machinetransporter - Autotransporter - Motortrailer - Koetstrailer - Huifaanhangwagen - Multitransporter - aanhangwagen Hapert, eduard, saris, anssems, vlemmix, Henra, Ifor Williams, Hulco, Brain James, Weytens, Rova, Humbaur, Proline, Atec plateauwagens machinetransporters gesloten bakwagens, bakwagens,multi-transporters, kipper, enkelasser.
Motortrailer - Koetstrailer - Multitransporter - Quadaanhangwagen - Buggyaanhangwagen
Tip een ander over deze plateauwagen

Onderwerp: Heb je deze plateauwagen al gezien? *) Link naar dit item wordt automatisch toegevoegd.
CAPTCHA code

Email deze adverteerder

CAPTCHA code

Verhuur aanvraag

Van:  - 
 - 
 om 
 : 
Tot:  - 
 - 
 om 
 : 
CAPTCHA code