Aangeboden door: iTrailers

iTrailer TTH2000VBBU

Nieuw

Prijs € 4.449,00
Soort Sloepentrailer
Conditie Nieuw
Bouwjaar 2024
Aantal assen 2
Max. toelaatbaar gewicht 2000 kg
E-mail adverteerderBezoek websiteMeer informatie
Aangeboden door
Specificaties
Garanties
Omschrijving

Aangeboden door

iTrailers
De Stek 10
1771 SP Wieringerwerf
E-mail adverteerderBezoek website
Bekijk meer van deze adverteerder

Specificaties

Algemeen

Conditie Nieuw

Maten en gewichten

Totale breedte 2300 cm
Totale lengte 7300 cm
Leeg gewicht 500 kg..
Max. toelaatbaar gewicht 2000 kg
Laadvermogen 1500 kg

Kenmerken

Geremd Ja
Aantal assen 2
Stekker 13 polig

Garanties

Fabrieksgarantie Ja

Omschrijving

De iTrailers boottrailer TTH2000VBBU is een BUN versie van het basismodel TTH2000VB als BUN versie en uitgerust met de volgende onderdelen:

• Zes kimrol sets met koker 40 millimeter x 40 millimeter met een lengte van 40 centimeter.
• Acht kielrollen verdeeld over drie maal een rollenwip met daarin twee zware kielrollen gemonteerd aan de achterzijde en het midden van de iTrailers boottrailer en twee enkele zware kielrollen gemonteerd aan de voorzijde van de trailer voor een optimale verdeling.
• De boottrailer is voorzien van twee geremde Knott 1350 kilogram assen. Deze zijn verzinkt om te beschermen tegen roestvorming. Dit type as is rubber geveerd, uitgerust met een mechanisch remsysteem en voorzien van waterdichte lagers.
• De iTrailer is uitgerust met een mechanische Knott oplooprem met een bereik van 1100 tot en met 2000 kilogram.
• De wielmaat van de trailerbanden is 14 inch en 185 centimeter breed.
• Stalen spatschermen voor een dubbele as met een breedte van 240 millimeter, een spanwijdte van 800 millimeter en een hoogte van 415 millimeter.
• De iTrailer is uitgerust met een elektrolytisch verzinkt steunwiel met een buisdiameter van 60 millimeter en is automatisch opklapbaar, voorzien van een metalen velg met een rubberband van 200 millimeter x 60 millimeter. Het statisch draagvermogen van dit steunwiel is maximaal 250 kilogram.
• Een zware verzinkte liersteun uitgerust met een 2500 lbs verzinkte handlier met twee versnellingen en een rem. De lier is voorzien van een 63 millimeter brede band met een lengte van 7,20 meter waaraan een solide metalen haak is bevestigd.
• Een afneembare verzinkte stalen lichtbak in diverse padmaten die voorzien zijn van een kunststof 11-polige stekkerdoos, kentekenverlichting en een kunststof kentekenplaathouder. De lichtbak heeft twee degelijke achterlichten, zowel de linker- en rechterlamp zijn voorzien van een achteruitrijlicht.
• De iTrailers uit de TTH2000 series zijn voorzien van LED verlichting aan de zijkant van de boottrailer.

Belangrijke kenmerken:

• Bij de BUN uitvoering is door een aanpassing van het chassis ruimte gecreëerd om tendersloepen met de buitenboord motor in de BUN of motorboten met een schroefas op een correcte manier op de iTrailer te positioneren zonder dat de achterkant van de boot buiten de boottrailer uitsteekt.
• Het chassis van de iTrailers boottrailer TTH2000VBBU is op een innovatieve manier ontworpen waardoor de kokers van binnen en buiten volledig verzinkt zijn om de iTrailer te beschermen tegen corrosie. De zijkokers van het chassis worden gefabriceerd uit koker 120 millimeter x 40 millimeter met een dikte van 3 millimeter en zijn voorzien van rails die het chassis extra stevigheid bieden maar niet te zwaar maken.
• De kimrollen zijn van slijtvast kunststof gemaakt, het voordeel hiervan is dat ze minder snel vervormen en een lange tijd meegaan.
• De kielrollen zijn gemaakt van een stevig en slijtvast kunststof met een gegalvaniseerde metalen kern en draaien om een verzinkte buis van 20 millimeter waardoor ze een goede ondersteuning bieden aan de kiel van de boot.
• iTrailers boottrailers voldoen aan alle Europese normen en goedkeuringen zoal RDW, TÜV en PVG. Alle iTrailers boottrailer zijn standaard goedgekeurd en worden voor uitgifte aan de eindgebruiker volledig geïnspecteerd door een kwaliteitsfunctionaris.

Tip een ander over deze sloepentrailer

Onderwerp: Heb je deze sloepentrailer al gezien? *) Link naar dit item wordt automatisch toegevoegd.
CAPTCHA code

Email deze adverteerder

CAPTCHA code

Verhuur aanvraag

Van:  - 
 - 
 om 
 : 
Tot:  - 
 - 
 om 
 : 
CAPTCHA code