Aangeboden door: iTrailers

iTrailer TTH1050VBS

Nieuw

Prijs € 3.445,00
Soort Sloepentrailer
Conditie Nieuw
Bouwjaar 2024
Aantal assen 1
Max. toelaatbaar gewicht 1050 kg
E-mail adverteerderBezoek websiteMeer informatie
Aangeboden door
Specificaties
Garanties
Omschrijving

Aangeboden door

iTrailers
De Stek 10
1771 SP Wieringerwerf
E-mail adverteerderBezoek website
Bekijk meer van deze adverteerder

Specificaties

Algemeen

Conditie Nieuw

Maten en gewichten

Totale breedte 2100 cm
Totale lengte 6000 cm
Leeg gewicht 350 kg..
Max. toelaatbaar gewicht 1050 kg
Laadvermogen 700 kg

Kenmerken

Geremd Ja
Aantal assen 1

Garanties

Fabrieksgarantie Ja

Omschrijving

De gepatenteerde iTrailers boottrailer TTH1050VBS is standaard uitgerust met de volgende onderdelen:

• Vier kantelstellen, een set bestaat uit een klein massief loopwiel met een diameter van 26 centimeter en een groot massief loopwiel met een diameter van 40 centimeter gemonteerd op een kantelbaar stel waardoor de iTrailer zichzelf instelt en de boot altijd op de juiste manier ondersteund wordt op de iTrailer.
• Op de as en de dwarsbalk is een zware kielrol en of glijstrip als extra bescherming gemonteerd voor het geval dat de iTrailer te diep of onder een te steile helling staat tijdens het traileren.
• De boottrailer is voorzien van een enkele geremde Knott 1350 kilogram as. Deze is verzinkt om te beschermen tegen roestvorming. Dit type as is rubber geveerd, uitgerust met een mechanisch remsysteem en voorzien van waterdichte lagers.
• De wielmaat van de trailerbanden is 13 inch en 155 centimeter breed.
• Stalen spatschermen voor een enkele as met een breedte van 240 millimeter, een spanwijdte van 800 millimeter en een hoogte van 415 millimeter.
• De iTrailer is uitgerust met een elektrolytisch verzinkt steunwiel met een buisdiameter van 60 millimeter en is automatisch opklapbaar, voorzien van een metalen velg met een rubberband van 200 millimeter x 60 millimeter. Het statisch draagvermogen van dit steunwiel is maximaal 250 kilogram.
• Een zware verzinkte liersteun uitgerust met een 2500 lbs verzinkte handlier met twee versnellingen en een rem. De rem is noodzakelijk omdat de boot heel licht van uw iTrailer afloopt en u daarmee de controle behoudt. De lier is voorzien van een 63 millimeter brede band met een lengte van 7,20 meter waaraan een solide metalen haak is bevestigd.
• Een afneembare verzinkte stalen lichtbak in diverse padmaten die voorzien zijn van een kunststof 11-polige stekkerdoos, kentekenverlichting en een kunststof kentekenplaathouder. De lichtbak heeft twee degelijke achterlichten, zowel de linker- en rechterlamp zijn voorzien van een achteruitrijlicht.

Belangrijke kenmerken:

• Door de kiel- en kimwielen van het kantelstel met elkaar te laten communiceren zal de boot ten allen tijden op alle wielen gedragen worden, de loopwielen zijn massief en kunnen daardoor niet ploffen of lek raken en zijn door het ontwerp van de kantelstellen zelf instellend.
• Er is geen centreerset nodig en de boot hoeft niet gestabiliseerd te worden met stempels.
• Het volledig verzinkte chassis van de iTrailers boottrailer TTH1050VBS is op een innovatieve manier ontworpen wat de stabiliteit zeer ten goede komt.
• De bedrading en zijverlichting zijn in het chassis verwerkt.
• iTrailers boottrailers voldoen aan alle Europese normen en goedkeuringen zoal RDW, TÜV en PVG.

Tip een ander over deze sloepentrailer

Onderwerp: Heb je deze sloepentrailer al gezien? *) Link naar dit item wordt automatisch toegevoegd.
CAPTCHA code

Email deze adverteerder

CAPTCHA code

Verhuur aanvraag

Van:  - 
 - 
 om 
 : 
Tot:  - 
 - 
 om 
 : 
CAPTCHA code