Aangeboden door: VeMa Aanhangers

Atec Olympialine 1,5 p polyester zadelkamer

Prijs Verkocht
Marge voertuig Ja
Soort Paardentrailer
Conditie Gebruikt
Max. toelaatbaar gewicht 1600 kg
E-mail adverteerderBezoek websiteMeer informatie
Aangeboden door
Specificaties
Omschrijving

Specificaties

Algemeen

Conditie Gebruikt

Maten en gewichten

Leeg gewicht 620 kg
Max. toelaatbaar gewicht 1600 kg
Laadvermogen 980 kg

Kenmerken

Geremd Ja

Omschrijving

Vema aanhangers levert nieuwe en gebruikte aanhangers van diverse merken. Door een uitgebreid netwerk zijn we altijd in staat u een passende wagen tegen een scherpe prijs aan te bieden. Zie onze website of facebookpagina voor meer informatie.

Is koop nog niet mogelijk lease dan eenvoudig uw aanhanger. Ook een gebruikte wagen is te leasen. Informeer naar de mogelijkheden of kijk op onze website.

Wij bieden aan:

Gebruikte Atec Olympialine. 1,5 paards polyester trailer. Polyester body in zeer goede staat. Verdient schoonmaakbeurt. Vloer van deze trailer moet vervangen worden. Indien deze vervangen is, kan de trailer weer jaren mee. Uitgerust met zadelkamer en trapbescherming.

Prijs € 2.100,00 marge op basis van huidige staat.

Wij kunnen de trailer ook voor u geheel in orde maken zodat deze ingezet kan worden voor een lange tweede ronde. U kunt zelf aangeven wat de wensen zijn. Bijvoorbeeld nieuwe aluminium vloer incl. nieuwe mat. Uiteraard kan een houten vloer ook. Met nieuwe vloer en een onderhoudsbeurt de perfecte trailer voor langere periode. U geeft aan wat u zou willen, wij maken u een prijs op maat, en wij maken het in orde.

WhatsApp 06-45122092 wordt doorgaans het snelst beantwoord. Ook kunt u hier uw foto's heen sturen voor eventuele inruil of inkoop van uw aanhanger.

Maximum massa: 1.600 kg
Eigen gewicht: 620 kg
Laadvermogen: 980 kg
Bouwjaar: BJ 2005
Bakmaat: 310 x 145 x 230
Eigen kenteken: JA

Uitgevoerd met:

7 polige stekker
zwaar neuswiel
15 inch wielen
klimlatten op klep
trapbescherming
zadelkamer
rolzeil

Wilt u een nieuwe aanhanger of trailer, andere configuratie of ander merk neem dan vrijblijvend contact op middels email of telefoon (Whatsapp). Wij offeren u ook graag een nieuwe wagen.

Nieuwe wagens worden volledig onder garantie uitgeleverd. Bij nieuwe wagens worden kenteken en leges worden apart vermeld op factuur en bedragen € 135,00.

Bij occassions zijn de kenteken en legekosten € 10,10 en komen voor rekening van koper. Gebruikte wagens zijn niet nagezien en kunnen tot die tijd voor de genoemde prijs zonder garantie verkocht worden, tenzij anders vermeld.

Tip een ander over deze paardentrailer

Onderwerp: Heb je deze paardentrailer al gezien? *) Link naar dit item wordt automatisch toegevoegd.
CAPTCHA code

Email deze adverteerder

CAPTCHA code

Verhuur aanvraag

Van:  - 
 - 
 om 
 : 
Tot:  - 
 - 
 om 
 : 
CAPTCHA code