Aangeboden door: VeMa Aanhangers

Sluis Sluis 1 3/4 paardentrailer. Netjes

Prijs € 1.950,00
Marge voertuig Ja
Soort Paardentrailer
Conditie Gebruikt
Max. toelaatbaar gewicht 2000 kg
E-mail adverteerderBezoek websiteMeer informatie
Aangeboden door
Specificaties
Omschrijving

Specificaties

Algemeen

Conditie Gebruikt

Maten en gewichten

Leeg gewicht 620 kg..
Max. toelaatbaar gewicht 2000 kg
Laadvermogen 1380 kg

Kenmerken

Geremd Nee

Omschrijving

Vema aanhangers levert nieuwe en gebruikte aanhangers / paardentrailers van diverse merken. Door een uitgebreid netwerk zijn we altijd in staat u een passende wagen tegen een scherpe prijs aan te bieden. Zie onze website of facebookpagina voor meer informatie.

Is koop nog niet mogelijk lease dan eenvoudig uw aanhanger. Ook een gebruikte wagen is te leasen. Informeer naar de mogelijkheden of kijk op onze website.

Wij bieden aan:

Gebruikte Sluis 1 3/4 paadentrailer. Houten trailer in goede staat. Houtwerk en bodem hard en netjes. Trailer is zo inzetbaar.

Prijs € 1.950 marge en is op basis van huidige staat. Inruil mogelijk. Wagen is door ons nagezien, voozien van 4 nieuwe banden op velg, 2 nieuwe gasveren, nieuwe breekkabel en verlichting gerepareerd.

WhatsApp 06-45122092 wordt doorgaans het snelst beantwoord. Ook kunt u hier uw foto's heen sturen voor eventuele inruil of inkoop van uw aanhanger.

Maximum massa: 2.000 kg
Eigen gewicht: 620 kg
Laadvermogen: 1.380 kg
Bouwjaar: BJ 1998
Bakmaat: ca 310x150x225
Eigen kenteken: JA

Uitgevoerd met:

7 polige stekker
zwaar neuswiel
klimlatten op klep

Wilt u een nieuwe aanhanger of trailer, andere configuratie of ander merk neem dan vrijblijvend contact op middels email of telefoon (Whatsapp). Wij offeren u ook graag een nieuwe wagen.

Nieuwe wagens worden volledig onder garantie uitgeleverd. Bij nieuwe wagens worden kenteken en leges worden apart vermeld op factuur en bedragen € 135,00.

Bij occassions zijn de kenteken en legekosten € 10,10 en komen voor rekening van koper. Gebruikte wagens zijn niet nagezien en kunnen tot die tijd voor de genoemde prijs zonder garantie verkocht worden, tenzij anders vermeld.

Tip een ander over deze paardentrailer

Onderwerp: Heb je deze paardentrailer al gezien? *) Link naar dit item wordt automatisch toegevoegd.
CAPTCHA code

Email deze adverteerder

CAPTCHA code

Verhuur aanvraag

Van:  - 
 - 
 om 
 : 
Tot:  - 
 - 
 om 
 : 
CAPTCHA code